Τελετή λήξης χορευτικών του Συλλόγου Σαρακατσαναίων επ. Θήβας “ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ”

     Λήξη Χορευτικής Περιόδου 2022-2023

            Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση  ,το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 ,κλείσαμε μια ακόμη χρονιά για τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου πραγματοποιώντας έτσι άλλη μία ξεχωριστή εκδήλωση.

           Μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του covid βρεθήκαμε πάλι  στον όμορφο χώρο στο θέατρο του Μοσχοποδίου όπως παλιά και καμαρώσαμε τα παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων.
            Τα παιδιά , παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ξεκινώντας πάντα με Σαρακατσάνικους χορούς.Για μια ακόμη φορά μας έκαναν πολύ υπερήφανους.

            Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγαλύτερο μπράβο στα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και τον χοροδιδάσκαλό τους κ.Νίκο Μπαλιάμη για την άψογη εμφάνισή τους.Για την συνεχή και ανελλιπή παρουσία τους στο χορευτικό τμήμα του συλλόγου καθώς  την προθυμία τους και την ευγένειά τους στο χώρο μας.

            Θερμές ευχαριστίες στους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους στο Σύλλογό μας.
            Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, το ζαχαροπλαστείο BITTER SWEET ,SNOOPY και super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για το κέρασμα των παιδών.

Πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζουν σταθερά.

           Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το έργο του χορευτικού μας αποτελεί ηθικό,πνευματικό και πολιτιστικό κτήμα ολόκληρης της κοινωνίας.Γι αυτό πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και παράλληλα όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε μακρύ και σωστό μέλλον στο σύλλογο προκειμένου να συνεχισθεί η παρουσία και προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο.Εμείς υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι.
            Ραντεβού την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη 2023 με τις εγγραφές για την καινούργια χρονιά.

Καλό καλοκαίρι!

Με τιμή για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Αντωνία Δελή-Μεγαρίτη

Σχετικά